Monday, 22 October 2012

Selamat Kembali ^_^

Hai korunk!! Apa khabar semua... Ok, first Tehah nak cakap yg Tehah da lama kan tak update a.k.a bukak blog Tehah ni kan =) Sebenarnya Tehah malas nak update post dan sebagainya.. Tambahan pula, kakak Tehah marah bukak blog.. =( Cedeyh2.. Mesti korunk confuse kan sbb apa kakak Tehah tak bagi bukak blog tapi hari ni Tehah bukak~~ Haha.. Sebenarnya, Tehah pujuk kakak Tehah tuh... Tapi kan tak tahu plak baru skrunk kakak Tehah kasi bukak ni punya blog.. K lah, Tehah tak nak cakap lah pasal tuh~~ Korunk tahu tak kenape baru skrunk Tehah baru bukak dan update post kat blog?? Ha! Sebabnya ialah Tehah tgk semangat kawan2 Tehah kat satu group dalam FB yg dyeorang tukar link blog dyeorang... Tu je sebab nye Hehe~~ Tapi kan, Tehah rasa akhir bulan tahun 2012 je kot Tehah update post sbb tahun depan Tehah baru masuk Tingkatan satu jadi, mungkin Tehah da tak ada masa nak layan blog, mcm sebelum Tehah UPSR tuh.. =) Hikhik!! So, Tehah rasa Tehah nak tutup blog ni tahun depan, takut menjejaskan pelajaran~~ K la, Tu je Tehah nak post buat masa ni.. Bye, Assalamualaikum...