Monday, 22 October 2012

Selamat Kembali ^_^

Hai korunk!! Apa khabar semua... Ok, first Tehah nak cakap yg Tehah da lama kan tak update a.k.a bukak blog Tehah ni kan =) Sebenarnya Tehah malas nak update post dan sebagainya.. Tambahan pula, kakak Tehah marah bukak blog.. =( Cedeyh2.. Mesti korunk confuse kan sbb apa kakak Tehah tak bagi bukak blog tapi hari ni Tehah bukak~~ Haha.. Sebenarnya, Tehah pujuk kakak Tehah tuh... Tapi kan tak tahu plak baru skrunk kakak Tehah kasi bukak ni punya blog.. K lah, Tehah tak nak cakap lah pasal tuh~~ Korunk tahu tak kenape baru skrunk Tehah baru bukak dan update post kat blog?? Ha! Sebabnya ialah Tehah tgk semangat kawan2 Tehah kat satu group dalam FB yg dyeorang tukar link blog dyeorang... Tu je sebab nye Hehe~~ Tapi kan, Tehah rasa akhir bulan tahun 2012 je kot Tehah update post sbb tahun depan Tehah baru masuk Tingkatan satu jadi, mungkin Tehah da tak ada masa nak layan blog, mcm sebelum Tehah UPSR tuh.. =) Hikhik!! So, Tehah rasa Tehah nak tutup blog ni tahun depan, takut menjejaskan pelajaran~~ K la, Tu je Tehah nak post buat masa ni.. Bye, Assalamualaikum...


Sunday, 1 April 2012

Big mistakes -__-

Hai korunk :( Huhu Tehah tgh sedeyh ni.. Nak tahu tak?? Hurm, Tehah dah buat satu kesilapan besar... Tapi, naseb baek lah abah Tehah sedar nak buat tu.. Kalau tak, tak tahu la apa akan terjadi kalau abah Tehah lupa nak buat tuh.. Ok, nak thu ke kesilapan besar Tehah??  Huhu.. Mcm biasa bdak thn 6 mesti ada kls malam kan so, masa Tehah balik dari kelas malam tuh, *masa ni sampai doh kat rumah* abah Tehah pon suruh la Tehah kunci pintu, masa Tehah masuk dalam rumah, Tehah pon cuma ingat nak makan sbb lapar. Kemudian, masa nak tidor ni, Tehah ada doh dlm bilik.. Tibab-tiba, abah Tehah panggil nama Tehah.. Tehah ingat ker ape, rupa-rupanya abah Tehah mrh Tehah sbb dok kunci rumah.. Tehah pon kata lah *tadi rasanya kunci doh* pastu abah Tehah kata *Tu  ah dok padan muda, nyanyok doh* Huhu sekian saja cerita Tehah... Huhu sori kalau korunk rasa dok sedap baca post Tehah ni.. Almaklumlah org dok berapa pandai BM :)


Monday, 12 March 2012

Huhu "__"

Hye korunk!! Ok tak blog Tihah skrunk?? Huhu :D Jangan ingat Tihah delete blog lama Tihah.. Huhu Tihah tak delete pon just delete post lama dan baiki blog Tihah... Korunk rase cantik tak?? Mmg la blom cantik sbb Tihah blom siap lagi edit... Nanti bila Tihah dah siap korunk dtg lah yer.. Dan jgn lupa tinggalkan link di shoutbox... Meh Tihah kasi satu gambar :)


p.s/: Tgh koya nie..